İstanbul'da beklenen yağış başladı, sel uyarısı yapıldı

İstanbul'da beklenen yağış başladı, sel uyarısı yapıldı

İstanbul'un bazı ilçelerinde yer yer sağanak yağış etkili olmaya başladı.

İstanbul'da sabah saat 05.30 itibariyle sağanak yağışın etkisi altına girdi. Yağış, şehrin özellikle Avrupa yakasında yer yer etkili oluyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi’nin tamamında bugün gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Perşembe günü de etkisini sürdürececeği belirtildi.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda, "İstanbul'da 16.08.2017 Çarşamba sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların orta kuvvette ve yer yer kuvvetli (10-30 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denilmişti. Kuvvetli yağışın başlama saati 06.00 sıraları, bitiş saati ise 12.00 sıraları olarak açıklanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN