İstanbul'da bir kadın daha katledildi: Eşini öldürüp polise teslim oldu

İstanbul'da bir kadın daha katledildi: Eşini öldürüp polise teslim oldu

İstanbul'da bir kadın daha katledildi. Bahçelievler'de Cezayir uyruklu 42 yaşındaki Rached H. tartıştığı eşini bıçakla öldürüp polise teslim oldu.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinden kadın cinayeti haberi geldi, olay sabah saat 04.00 sıralarında Şirinevler Mahallesi, Fetih 1 sokakta meydana geldi.

Bir süredir eşine şiddet gösterdiği iddia edilen Rached H., eşi Mazouzi Fatiha'yı bıçaklayarak öldürdü.

POLİSLERE İTİRAF ETTİ

Sabah 08.00'de Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir lokantanın önüne giderek orada bulunan polis ekiplerine eşini öldürdüğünü söyleyen Rached H., polislerle beraber oturdukları eve giderek cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Gözaltına alınan Rached H.'nin uzun süredir çalışmadığı ve sürekli evde olduğu öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN