İstanbul'da terör operasyonu: 7 DGH'lı tutuklandı | Son dakika haberleri

İstanbul'da terör operasyonu: 7 DGH'lı tutuklandı | Son dakika haberleri

Esenyurt, Başakşehir, Avcılar ve Büyükçekmece'deki operasyonlarda, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması DGH adına izinsiz gösteri düzenledikleri iddiasıyla yakalanan 18 kişiden 7'si tutuklandı.

İstanbul'da, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması DGH adına izinsiz gösteri düzenledikleri iddiasıyla yakalanan 18 şüpheliden 7'si tutuklandı.

BASKIN DÜZENLENDİ

Alınan bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, birkaç gün önce kentte korsan gösteri ve eylem yaptıkları belirlenen kişilerin yakalanması için Esenyurt, Başakşehir, Avcılar ve Büyükçekmece'de tespit edilen adreslere baskın düzenledi.

Operasyonda, PKK'nın gençlik yapılanması DGH adına izinsiz gösteri yaptıkları iddia edilen 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda pompalı tüfek, dijital malzemeler ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 7'si tutuklanırken, 11'i ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN