İstanbul'da THY'nin 3 günlük kar bilançosu açıklandı

İstanbul'da THY'nin 3 günlük kar bilançosu açıklandı

İstanbul'da 3 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı hava ulaşımını olumsuz etkiledi. THY bu süre içinde 529 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı. THY, üç gün boyunca 9 bin 700 yolcuya otel hizmeti verirken, 28 bin 900 yolcuya da yemek ikramında bulundu.

Kar yağışı İstanbul'da başta Atatürk Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzlerce uçak seferinin iptal olmasına neden oldu.

3 gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri yapılamaz, yüzlerce sefer iptal olurken, diğer seferlerde de saatlerce süren gecikmeler oldu.

529 uçak seferi iptal

Seferlerin iptaliyle bazı yolcular otellerde konaklarken, uçuşların başlamasını bekleyen bazı yolcular da havalimanlarında sabahladı. Kar yağışı boyunca yaklaşık 529 uçak seferini iptal eden THY, kar yağışı bilançosunu açıkladı.

9 bin 700 yolcuya otel hizmeti

THY, üç gün boyunca 9 bin 700 yolcuya otel hizmeti verirken, 28 bin 900 yolcuya da yemek ikramında bulundu. Kar yağışının parasal maliyetinin ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN