İstanbul'da ticaretin merkezi Kağıthane oldu

İstanbul'da ticaretin merkezi Kağıthane oldu

İstanbul Avrupa yakasında Maslak ve Levent’ten sonra artık ticaretin yeni merkezi Kâğıthane oldu. Bölgeye kamu ve özel sektör yatırımları yoğunlaştı. Evdekifirsat.com şimdi hızla gelişen Kâğıthane’de, Avrupa’nın en büyük iş ve yaşam merkezi olan DAP Vadisi’ni büyük fırsatlarla sunuyor.

İstanbul Avrupa yakasında Maslak ve Levent’ten sonra artık ticaretin yeni merkezi Kâğıthane oldu. Bölgeye kamu ve özel sektör yatırımları yoğunlaştı. Kamu sektörünün gerçekleştirdiği önemli yatırımlar arasında Kâğıthane Metrosu ve Sadabad Projesi ile Kâğıthane’nin çehresi hızla değişiyor. Bölgede ki 20’ye yakın markalı gayrimenkul projesinin bir kısmı tamamlandı, bir kısmı da hızla yükseliyor. Kâğıthane İstanbul’un turizm açısından da zengin bir bölgesi haline geliyor. Yakın zamanda faaliyete geçen çok sayıda butik oteller ve haliç kongre Merkezi ile bölge turizminde merkezi oluyor. Haliç Kongre Merkezi, İstanbul’un uluslararası ve lokal birçok organizasyonuna mekan oluyor.

Kağıthane- Piyalepaşa tünelleri ile Taksim’e 10 dakikada, Bomonti-Dolmabahçe tünelleri ile de Beşiktaş’a 10 dakikada ulaşmak mümkün. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika yakınlıkta olan bölge Avrupa-Anadolu geçişinde ciddi avantaj sağlıyor.

Evdekifirsat.com şimdi hızla gelişen Kâğıthane’de, Avrupa’nın en büyük iş ve yaşam merkezi olan DAP Vadisi’ni büyük fırsatlarla sunuyor.  Kâğıthane’nin kalbinde yer alan ve 788 ofis, 139 mağazası bulunan DAP Vadisi sadece Kâğıthane için değil İstanbul için de önemli bir merkez. Hemen teslim ünitelerin yer aldığı proje, Kağıthane – TEM bağlantı yolunun üzerinde Cendere Caddesinde, Adalet Sarayı’na ve Haliç Kongre Merkezi’ne 5 dakika mesafede, Kağıthane metro durağına ise 150 metre yakınında bulunan bölgedeki en uygun metrekare fiyatlarına ve ödeme planlarına sahip, kaçırılmayacak bir yatırım aracı.

15-10/20/682x350-1445288674.jpg

Ofise Yatırım Yapanlar Geleceğin En Kazançlı Kira Yatırımını Kazanıyor!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den Evdekifirsat.com, hemen teslim ofisleri peşinatsız, aylık 2.500 TL’den başlayan taksitlerle yatırımcısıyla buluşturuyor. DAP Vadisi Ofis Projesi’nde Karşılama, ağırlama, asistan / sekreterlik hizmetleri, toplantı ve konferans salonları, araç kiralama, uçuş ya da otel rezervasyonları gibi hizmetlerle Ofis Yönetim Sistemi kapsamında 7/24 alınabilecek şekilde planlandı.

50 M2 AL 250 M2 KULLAN

 Ofis Yönetim Sistemi ile DAP Vadisi ofis sahipleri ve kiracılara konforlu bir ofis ortamı sağlıyor. DAP vadisi küçük ancak prestijli ofis ihtiyacı olan işletmeler için de rakipsiz bir seçenek.  50 m2 bir ofis alarak bir ofiste 250 m2’lik bir kullanım alanına sahip oluyorsunuz. Çünkü ofisinizde asistan, toplantı salonu, santral, teknik oda, mutfak gibi alanlara ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu alanların hepsi DAP Vadisi’nde ortak alan.

Sizde bu büyük projede yerinizi peşinat ödemeden ayda 2500 TL taksitle almak istiyorsanız, sizi Evdekifirsat.com Kağıthane ofisine bir kahve içmeye davet ediyoruz.

DAP Vadisi Kâğıthane Ofis Projesi’ne ait ofisleri http://bit.ly/1LjEn6c linkinden inceleyebilir, 0212 294 32 42 telefon numarasından Kâğıthane satış ofisine ulaşabilirsiniz.

Kağıthane satış ofisi haftaiçi ve haftasonu Pazar dahil açıktır. 

Kağıthane Satış Ofisi:

Merkez Mah. Seçkin Sok. 2-4/A Çağlayan - Kağıthane - İstanbul

www.evdekifirsat.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN