İstanbul’da yarın okullar tatil mi? Silivri’de yarın okul var mı? Valilikten son dakika açıklaması

İstanbul’da yarın okullar tatil mi? Silivri’de yarın okul var mı? Valilikten son dakika açıklaması

Marmara’da 24 Eylül 2019 Salı günü meydana gelen 4,7’lik depremin ardından Valilik tarafından yapılan son dakika açıklamasında İstanbul ve Silivri’de yarın okulların tatil olup olmadığı konusuna açıklık getirildi. Peki İstanbul’da yarın okular tatil mi? Silivri’de yarın okul var mı? İşte detaylar…

Marmara Denizinin Silivri açıklarında meydana gelen 4,7’lik deprem, bölgede yaşayanlarda büyük panik oluşturdu. Silivri’de bazı okullar tedbir amaçlı boşaltıldı. Artçı sarsıntıların sürdüğü Silivri’de yarın okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. İşte valiliği İstanbul’da okulların tatil olup olmadığına dair yaptığı son dakika açıklaması…

İSTANBUL’DA KORKUTAN DEPREM

İstanbul Silivri'de meydana gelen deprem, birçok ilçede de hissedildi. Depremin merkezinin İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi ile Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi arasında olduğu ve şiddetinin 4,7 olduğu duyuruldu. Kandilli verilerine göre deprem ilk başta Silivri açıklarında 2.9; Avcılar açıklarında 2.5 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedilmişti.

İstanbul Valiliğinden depreme ilişkin açıklama geldi.

İstanbul Valiliği: "Deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır."

19-09/24/son-depremler.jpg

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında meydana gelen 4.7 şiddetindeki depremin ardından Silivri'deki bazı okullar tedbir amaçlı boşaltılıp, öğrenciler dışarıya çıkarılmıştı.

İstanbul'un Silivri ilçesinde yarın okulların tatil olacağına dair şu an için herhangi bir haber bulunmuyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN