İşte Benim Stilim'e geri dönmesi için önerilen para, Nur Yerlitaş'ın yorgunluğunu giderdi

İşte Benim Stilim'e geri dönmesi için önerilen para, Nur Yerlitaş'ın yorgunluğunu giderdi

Yorgunluk bahanesiyle İşte Benim Stilim yarışmasından ayrılan Nur Yerlitaş, ekranlara yeniden dönüyor. Yeniden anlaşan Nur Yerlitaş'ın alacağı ücret servet değerinde. Aylık 400 bin TL'ye anlaşan Yerlitaş aldığı ücret ile yorgunluğu kalmadı.

Yorulduğunu söyleyerek İşte Benim Stilim yarışmasından ayrılan, ancak ekranlara geri dönmesi için teklif edilen servet değerindeki para, Nur Yerlitaş'ın yorgunluğunu çabuk geçirdi.

Geride bıraktığımız ay yorgunluk bahanesiyle ayrıldığı İşte Benim Stilim yarışmasına geri döneceği açıklanan Nur Yerlitaş’ın programdan alacağı para da belli oldu.

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş, bu sezon yarışmayı bıraktığını duyurmuştu.

16-01/28/yerlitas

Programın yapımcısı Nur Yerlitaş’a istediği parayı vermek yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya’yla anlaşmıştı. Ancak programın reytingleri hızla düşünce yapımcı Nur Yerlitaş’la tekrar anlaşma kararı aldı.

Aylık 400 bin TL alacak

Yeni kararı hakkında “Masamı özledim geri döndüm” açıklaması yapan Nur Yerlitaş’ın bu karar karşılığında ayda 400 bin lirayı cebine koyacağı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN