İşte Çiftlik Bank gibi 11 girişim

İşte Çiftlik Bank gibi 11 girişim

Çiftlik Bank vurgunu tartışmaları sürerken, Bakan Tüfenkçi'nin "11 tane daha var" diyerek işaret ettiği şirketlerin listesi de ortaya çıktı. Saadet zinciri bu şirketlerden bazıları internet sitesini kapattı, bazıları da üye alma işlemlerini durdurdu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çiftlik Bank yolsuzluğu ile ilgili "Bizim tespit ettiğimiz bunun gibi 11 tane daha girişim var" demişti. O şirketlerin hangileri olduğu da ortaya çıktı. 

CNN Türk'ün haberine göre, Çiftlik Bank benzeri faaliyet için kurulan 11 internet sitesi şunlar:

-Birlik Beraberlik Tarım ve Hayvancılık

-Ekolium Bilişim Yazılım Tarım ve Hayvancılık

-UKASH İnternet Hizmetleri

-SKP Teknoloji Sanal Market

-CashÇiftlik

-Maden.im

-Elit Çiftlik

-ÇiftlikShop

-ÇiftlikMania

-Bizim Tavuklar

-Çılgın Tavuklar

ÇOĞU SİTESİNİ KAPATTI

Tespit edilen 11 girişiminin bir çoğu sitesini kapatırken, açık olanların da üye almadığı görülüyor. Sadece "Birlik Beraberlik Tarım ve Hayvancılık" adlı siteye ulaşılıyor. Sitede üyelik için en az ödeme miktarı 250 TL.

'Çılgın Tavuklar' ise açık ancak para yatırma işlemi yapılamıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN