İşte Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayanlar

İşte Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayanlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı gecesi maçları tamamlandı ve bir üst tura çıkmaya hak kazanan takımlar belli oldu. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, Paris St Germain, Atletico Madrid, Benfica, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Juventus, Manchester City tur atlamış oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en farklı skoru kendi sahasında Malmö'yü 8-0 yenen Real Madrid elde etti. Cristiano Ronaldo'nun 4 gol atarak rekorları alt üst ettiği karşılaşmada Benzema 3 gol atarken, Kovacic de 1 gol kaydetti ve Real Madrid, Liverpool'un 6 Kasım 2007'de Beşiktaş karşısında aldığı 8-0'lık rekoru egale etmeyi başardı.

A Grubu'nda Real Madrid ve PSG adını bir üst tura yazdırırken Shakhtar Donetsk, Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Bu akşam oynanan 8 maçta rakiplerini geride bırakan 8 takım Devler Ligi'nde bir üst tura çıktı.

Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan takımlar: Real Madrid, Paris St Germain, Atletico Madrid, Benfica, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Juventus, Manchester City 

UEFA Avrupa Ligi'ne katılan takımlar: Shakhtar Donetsk, Manchester United, Galatasaray, Sevilla

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

A Grubu

Paris Saint-Germain 2 - 0 Shakhtar Donetsk 

Real Madrid 8 - 0 Malmö FF

B Grubu

PSV Eindhoven 2 - 1 CSKA Moscow 

Wolfsburg 3 - 2 Manchester United

C Grubu

Benfica 1 - 2 Atletico Madrid 

Galatasaray 1 - 1 FC Astana 

D Grubu

Manchester City 4 - 2 Mönchengladbach 

Sevilla 1 - 0 Juventus

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN