İşte Süper Lig puan durumu | Galatasaray’ın puanı kaç?

İşte Süper Lig puan durumu | Galatasaray’ın puanı kaç?

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında Galatasaray, Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Zirve yarışısını sürdüren Galatasaray, geçen hafta BAY oynamasına karşın puan durumunda bir maç eksiğiyle Aytemiz Alanyaspor’un gerisinde yer alıyor.

Oynadığı 12 maçın ardından 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 26 puanla liderlik konumunda yer alan Alanyaspor ise bu hafta Denizli deplasmanına gidiyor. Zirve yarışını sürdüren ve Galatasaray’la aynı puandaki Fenerbahçe ise cumartesi günü Gaziantep deplasmanına konuk oluyor.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 26 puandaki Aytemiz Alanyaspor, lider konumunda bulunuyor. 12. hafta BAY oynayan ve 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray ise averajla 23 puanda ikinci sırada. 

Galatasaray'la aynı puandaki Fenerbahçe ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 3'ncü sıradayken, 11 maçın ardından 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 4. sıradaki Beşiktaş'ın puanı 19…

4 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan 18 puandaki Göztepe 5'inci, 11 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Gaziantep ise Göztepe ile aynı puanda 6'ıncı sıradaki yerini koruyor.

Yine 18 puandaki diğer iki takımdan 7'inci sıradaki Kasımpaşa, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 8. sıradaki Atakaş Hatayspor'un ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 de mağlubiyeti bulunuyor.

Bu hafta Galatasaray'ı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda konuk edecek olan Fatih Karagümrük ise oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 17 puanla 9'uncu sırada yer alırken, 11 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan ve 16 puanı bulunan Yeni Malatya ise Süper Lig puan durumuna göre 10. sırada bulunuyor.

15 puandaki 3 takımdan İttifak Holding Konyaspor 11'inci, son şampiyon Medipol Başakşehir 12'inci ve Çaykur Rizespor ise 13'üncü sırada yer alıyor.

14 puandaki Trabzonspor 14'üncü sıradayken, kendisiyle aynı puanı bulunan Flav Port Antalyaspor ise 15'inci sırada. Yine 11 puanı bulunan iki takımdan Demir Grup Sivasspor 16'ıncıyken, Gençlerbirliği ise 17'inci sırada yer alıyor.

Düşme hattında yer alan 18. sıradaki Kayserispor 10, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 9, Ankaragücü 9 ve Yukatel Denizlispor ise 6 puana sahip.

ekran-resmi-2020-12-18-14-53-58.pngekran-resmi-2020-12-18-14-54-07.png

SÜPER LİG’DE BU HAFTANIN MAÇLARI

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası Cuma günü Fatih Karagümrük-Galatasaray maçıyla açılacak. Cumartesi ise Göztepe-Hatayspor, Yeni Malatya-Kasımpaşa, Trabzonspor-Çaykur Rizespor, Gaziantep-Fenerbahçe maçları oynanacak.

Pazar günü ise Gençlerbirliği Ankaragücü'nü, Yukatel Denizlispor, Aytemiz Alanyaspor'u, Beşiktaş, BB Erzurumspor'u konuk edecek. Pazartesi günü ise haftanın kapanış maçlarında Sivasspor, Konyaspor'a, Kayserispor ise Antalyaspor'a misafir olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN