İtalya'daki can kayıpları 60 bini geçti

İtalya'daki can kayıpları 60 bini geçti

İtalya’daki can kayıpları korkutan sayılara ulaştı. Ülkede son 24 saatte koronavirüsten 564 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam ölüm 60 bin 78'e yükseldi.

Avrupa’daki koronavirüs salgınında can kayıpları her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık sistemi çöken ve zor günler geçiren İtalya’da son 24 saatte yapılan 163 bin 550 test sonucunda 18 bin 887 yeni vakanın tespit edildiği ve toplam vaka sayısının 1 milyon 728 bin 878'ye ulaştığı duyuruldu. 

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle bir günde 564 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının ise 60 bin 78'e yükseldiğini açıkladı. 

17 bin 186 kişinin virüsü yenerek iyileştiği belirtilen açıklamada, toplam aktif hasta sayısının 755 bin 306'ya yükseldiği aktarıldı.  

Korkutan tablonun yan sıra alınan önlemler de sonuç vermeye başladı. Yoğun bakım hasta sayısındaki düşüş 9 gündür devam ediyor ve salgın için ayrılan yatakların 63'ünü daha boşaldı. 

Son açıklamaya göre, ülke genelinde koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı ise 3 bin 454'e düştü. 

DÜN 662 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

İtalya’da koronavirüs tablosuna ilişkin dün yapılan açıklamada, 662 kişinin hayatını kaybettiği duyurulurken, toplam can kaybının ise 59 bin 514'ye yükseldiği açıklandı.              

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN