İYİ Parti'den ABD'nin Bahçeli ile ilgili tweeti beğenmesine tepki

İYİ Parti'den ABD'nin Bahçeli ile ilgili tweeti beğenmesine tepki

ABD Ankara Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından hakkındaki gözaltı kararı yüzünden yurtdışında yaşayan Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Bahçeli ile ilgili bir paylaşımının beğenilmesine İYİ Parti tepki gösterdi.

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği'nin Twitter hesabı, hakkında gözaltı kararı olan ve yurtdışında bulunan Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili attığı tweeti beğendi. Gelen tepkiler üzerine ABD Büyükelçiliği tweeti 'sehven' beğendiklerini açıklamıştı. ABD Büyükelçiliği'ne MHP'den AK Parti'den ve Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki gelmişti. Söz konusu tweete İYİ Parti de tepki göstererek, "Vahim bir hata" denildi.

Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili attığı bir tweetin ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin resmi hesabından beğenilmesine İYİ Parti'den tepki geldi. 

İYİ Parti'nin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği'nin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımı "yanlışlıkla" dahi olsa beğenmiş olmasını, insanlığın ve diplomasinin genel kuralları ile bağdaştırılamayacak vahim bir hata olarak görüyoruz."

19-10/06/c-1570361052.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN