İYİ Partili Fahrettin Yokuş Kovid-19'u yendi

İYİ Partili Fahrettin Yokuş Kovid-19'u yendi

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, koronavirüsü (corona virüs) yendiğini duyurdu: Çok şükür ki ailecek son yaptırdığımız tetkiklerde negatif sonuç aldık. Çok şükür ki sağlığımıza tekrar kavuştuk. İyi ki varsınız.

Koronavirüse yakalanan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sağlığına yeniden kavuştuğunu duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Yokuş "Bundan tam 21 gün önce ailemle Kovid-19 sebebiyle tedavi gördük. Çok şükür ki ailecek son yaptırdığımız tetkiklerde negatif sonuç aldık. Çok şükür ki sağlığımıza tekrar kavuştuk. İyi ki varsınız.

Allah hepinizden razı olsun. Rabb'imiz hasta olan tüm vatandaşlarımıza şifa versin, tüm insanlarımızı virüsten korusun. Ne olur dostlarım, tedbiri elden bırakmayalım" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bir süre önce test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklayan Fahrettin Yokuş, ardından ailesiyle evinde izole olarak tedavi görmeye başlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN