İYİ Parti'nin meydanda canlı yayınına polis engeli

İYİ Parti'nin meydanda canlı yayınına polis engeli

İYİ Parti lideri Akşener'in TBMM'deki grup toplantısını, İstanbul’da Kadıköy ve Beşiktaş meydanları ile Bursa’da Kent Meydanı'na barkovizyonlar kurarak yayınlamak isteyen partililer polis engeliyle karşılaştı.

İYİ Parti'nin her hafta salı günü Meclis'te gerçekleştirilen grup toplantısı bugün, İstanbul’da Kadıköy ve Beşiktaş meydanları ile Bursa’da Kent Meydanı'na barkovizyonlar kurularak, vatandaşlara izletilmek istendi. 

POLİS İZİN VERMEDİ

Ancak, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da Beşiktaş Meydanı’nda katıldığı etkinliklere pandemi gerekçesiyle izin verilmeyerek barkovizyonlar kurdurulmadı.

whatsapp-image-2020-10-13-at-13-21-33-1.jpg

Bunun üzerine İYİ Partililer, bulundukları yerden, telefonlarından bilgisayarlarından ve Kavuncu’nun makam aracından grup toplantısını dinledi. 

whatsapp-image-2020-10-13-at-13-21-35.jpg

Çay dağıtılan mitingleri hatırlatan İYİ Partililer, sosyal mesafe kuralına uygun düzenlenen bir etkinliğe izin verilmemesine tepki gösterdi.

114420907-ekmeqxexyaexl.jpg

'İNATLA HER SALI GENEL BAŞKANIMIZIN SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Kaymakamlıktan izin alındığını söyleyen Kavuncu ise, “Meydanlarda vatandaşlara çay atarak binlerce kişiyle miting yapan bir parti liderine müsaade ediliyor, biz buradan bir ekrandan Genel Başkanımızın, Milletin Meclisi’nden yaptığı konuşmayı milletimize dinletemiyoruz. Bunu kınıyor, protesto ediyoruz. İnatla her salı Genel Başkanımızın sesini millete duyurmaya çalışacağız. Demokrasilerde çareler tükenmez” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN