İzmir'de dehşet anları! 'Maske tak' diyen doktora bıçak çekip darp etti

İzmir'de dehşet anları! 'Maske tak' diyen doktora bıçak çekip darp etti

İzmir'in Bornova ilçesindeki Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde doktor tarafından maske takması istenen G.B.'nin 19 yaşındaki imam nikahlı eşi Ö.Ş., doktora önce bıçak çekti sonra darp etti.

Olay, gece saatlerinde Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. İddiaya göre kalp rahatsızlığı olduğu ileri sürülen G.B., imam nikahlı eşi Ö.Ş. ile birlikte hastaneye geldi. Muayenesi tamamlandıktan ve iyi olduğu belirlendikten sonra doktor M.B., G.B.'ye maskesini takmasını istedi.

Maske takmayacağını söyleyen G.B., "Sen doktorsun işini yap, karışma bana" diye çıkıştı. Ardından Ö.Ş. tartışmanın büyümesiyle doktora bıçak çekti ve darp etti. Olayın ardından araya giren hastane polisi 2 şüpheliyi dışarı çıkarttı. Doktorun şikayetçi olması üzerine Ö.Ş. ve G.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN