İzmir'de sahte para operasyonu

İzmir'de sahte para operasyonu

İzmir'de emniyet ekipleri tarafından yapılan sahte para operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri il genelinde piyasaya sahte para sürmeyi planlayan kişiler olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada sahte olduğu değerlendiren 16 bin 550 lira sahte para ile FETÖ elebaşına ait 11 kitap ve bir CD ele geçirdi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ş.A, B.G, K.G. ve E.C.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İZMİR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN