İzmir'de terör operasyonu: 14 gözaltı

İzmir'de terör operasyonu: 14 gözaltı

İzmir'de, PKK/KCK bölücü terör örgütünün, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte sahil kesimlerinde ve turizm merkezlerinde eylem yapacağı duyumu üzerine düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyeti'nin İstihbarat, Terör ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK bölücü terör örgütünün turizm bölgelerinde eylem hazırlığında olduğu duyumu üzerine harekete geçti.

EŞ ZAMANLI BASKIN

Özellikle sahil bölgelerinde ve turizm merkezlerinin yakınında bulunan inşaat şantiyelerine bu sabah saatlerinde eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyon kapsamında şantiyelerde çalışan 2 bin 343 kişi sorgulanırken, terör ve farklı suçlardan aranan 14 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetten yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içinde tatillerini geçirmeleri için çalışmaların süreceği ifade edildi.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN