İzmir'de uyuşturucu kullanan gencin içler acısı hali

İzmir'de uyuşturucu kullanan gencin içler acısı hali

İzmir’in Konak ilçesinde, uyuşturucu maddenin etkisiyle metro istasyonunda sızan bir gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir genç, Hilal Metro istasyonunda sızdı. Gencin hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, yerde yatan genci kendine getirdi.

17-06/01/2-1496298623

Sağlık ekiplerinden herhangi bir yardım istemeyen genç, olay yerinden uzaklaştı. Öte yandan gencin ibretlik hali ise bir vatandaş tarafından görüntülendi.

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN