Jan Vesely neden Dünya Kupası'nda oynamayacak? 2019 FIBA Dünya Kupası

Jan Vesely neden Dünya Kupası'nda oynamayacak? 2019 FIBA Dünya Kupası

Jan Vesely neden Dünya Kupası'nda oynamayacak? 2019 FIBA Dünya Kupası 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde Çin'de düzenlenecek. Ancak bu tarihler aralığında Jan Vesely sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. İşte detaylar...

Jan Vesely neden Dünya Kupası'nda oynamayacak? 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde Çin'de gerçekleşek 2019 FIBA Dünya Kupası için nefesler tutuldu. Çekya Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Türkiye, ABD ve Japonya'nın bulunduğu E Grubu'nda mücadele edecek.

Türkiye ile E Grubu'nda bulunan Çekya Milli Takımı'nın Fenerbahçeli yıldız basketbolcusu Jan Vesely bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 

JAN VESELY DÜNYA KUPASI'NDA NEDEN FORMA GİYEMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Vesely konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Gelecek sezonun tamamında forma giyebilmek için dizimdeki sakatlığın geçmesini beklemeliyim. Bu yüzden Dünya Kupası'nda oynayamayacağım. Elemelerde büyük bir başarı elde ettikten sonra bu turnuvayı sabırsızlıkla bekliyordum ama maalesef sağlık sorunlarım milli takımda yer almama engel oldu."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN