Jandarmada FETÖ operasyonu: 1218 personel görevden alındı | Son dakika haberleri

Jandarmada FETÖ operasyonu: 1218 personel görevden alındı | Son dakika haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı'na yönelik FETÖ operasyonunda 1218 personel görevden alındı.

FETÖ soruşturması kapsamında TSK'da yeni görevden almalar oldu.

NTV'nin haberine göre İçişleri Bakanlığınca, Jandarma Genel Komutanlığı'da FETÖ ile bağlantılı olduğu değerlendirilen 419'u subay bin 218 personel görevden alındı.

Görevden alınanların 604'ünün astsubay, 158'inin uzman jandarma çavuş, 28'inin uzman erbaş ve 9'unun memur olduğu bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN