Jason Denayer gönlünde yatan 'Aslan'ı açıkladı!

Jason Denayer gönlünde yatan 'Aslan'ı açıkladı!

Galatasaray'ın transferin son günü Sunderland'e kaptırdığı Jason Denayer ve hocası David Moyes'den açıklamalar geldi.

Galatasaray'ın transferi için çok uğraştığı ancak Manchester City'nin izin vermemesi nedeniyle son gün Sunderland'e kiralanan Jason Denayer ve menajeri David Moyes açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a gitmesine izin verilmediğini belirten Belçikalı oyuncu, "Kulüp ile geleceğim hakkında uzun bir görüşme yaptım. Hedefim Galatasaray'a gitmekti, çünkü orada harika anılarım vardı ve kulübü de iyi biliyordum. Ancak bu gerçekleşmedi. Çok zor bir gündü benim için. Önemli olan bunu negatif olarak görmeden yola devam etmekti" dedi.

'DENAYER BİZİM İÇİN OLDUKÇA İLGİ ÇEKİCİ'

Sunderland Menajeri David Moyes ise, Denayer'in transferinden dolayı memnun olduğunu söylerken ''Son gün Denayer'i aldık. Hem savunmanın ortasında hem de sağ bekte oynayabiliyor. İskoçya'da Celtic'te çok iyi işler çıkardı. Yılın en genç oyuncusu seçildi. Geçen yıl Galatasaray'da oynadı. Bizim için oldukça ilgi çekici bir isim çünkü sadece Lamine Kone, Papy Djilobodji ve John O'Shea'nin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Sakatlıklar, cezalar oluyor ve bence savunmanın ortasında 4 isme ihtiyacımız olduğu için bu transferi gerçekleştirdik'' ifadelerini kullandı.

16-09/02/37cc127300000578-0-image-a-2_1472745725725

David Moyes, genç oyuncularla çalışmayı sevdiği için de bu yönde bir hamle yaptıklarını söylerken ''Jason bize o bölge için esneklik getirdi. Genç bir gurpla çalışmak bize enerji verecek. Benim yapmak istediğim de buydu'' dedi.

Manchester City, transferin son günü Jason Denayer'i sezon sonuna kadar Sunderland'e kiralık olarak gönderdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN