Josef de Souza kimdir? Josef de Souza İstanbul’da

Josef de Souza kimdir? Josef de Souza İstanbul’da

Bir dönem Fenerbahçe’de oynadıktan sonra rekor bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’ye rekor bedelle transfer olan ve son dönemlerde de adı Galatasaray’la anılan Josef de Souza İstanbul’a geldi. Peki Josef de Souza kimdir ve hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar…

Galatasaray’la transfer söylentileri sayesinde tekrardan gündeme gelen Josef de Souza kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? soruları, spor severler tarafından merak ediliyor. 3 sezon Fenerbahçe’de de top koşturan Brezilyalı ön libero, İstanbul’a geldi. Transfer görüşmeleri için geldiği zannedilen Josef, isim vermedi ancak transfer teklifleri aldığını söyledi. Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

JOSEF DE SOUZA İSTANBUL’DA

Adı Galatasaray'la anılan Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski yıldızı Josef de Souza, transfer teklifleri aldığını açıkladı. Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Josef, Türkiye'nin kendisinin ikinci evi olduğunu vurgulayarak, burada olduğu için mutlu olduğunu ve ailesinin de burada olduğunu söyledi. Suudi Arabistan ile ilgili vize işlemleri olduğunu ve bu sebeple İstanbul'da yer aldığını aktaran Josef, Türkiye'den transfer teklifi aldığını, fakat isim vermek istemediğini belirterek, şu anda takımına odaklandığını Asya Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç oynayacaklarını paylaştı. Josef de Souza, 2015-2018 yıllıar arasında Fenerbahçe forması giymiş, geçen sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olmuştu.

JOSEF DE SOUZA KİMDİR?

11 Şubat 1989 tarihinde Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde doğan 1,88'lik ön libera Josef de Souza, futbola Vasco U20 takımında başladı. 2008 yılında Vasco de Gama takımında maçlara çıkan Josef de Souza, 2010'da 3 milyon euro bonservis bedeliyle Portekiz devi Porto'nun yolunu tuttu. 2 yıl burada top oynadıktan sonra Brezilya ekibi Gremio'ya 1 sezon kiralandıktan sonra 2013'te 3,75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Josef de Souza, 2014 yılında da Sao Paulo'ya kiralık gönderildikten sonra 2015'te bedelsiz olarak gitti. 2015'te Fenerbahçe'ye 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Brezilyalı yıldız, burada da 3 sezon geçirmesinin ardından 12 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin yolunu tutmuştu.

19-07/25/whatsapp-image-2019-07-25-at-120317-1.jpeg

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN