Juventus'tan 30 milyon Euro'luk Merih Demiral teklifine ret

Juventus'tan 30 milyon Euro'luk Merih Demiral teklifine ret

İtalyan basınında çıkan habere göre Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Merih Demiral için harekete geçti. Juventus'un ise gelen ilk teklifi reddettiği kaydedildi.

Kariyerini Serie A devlerinden Juventus'ta sürdüren milli futbolcumuz Merih Demiral'ın talipleri artıyor. Genç savunmacıya Everton'ın dışında Premier Lig'den bir talip daha çıktı! TuttoJuve'de yer alan habere göre Tottenham, Merih için harekete geçti.

Transfer dönemi bitmeden bir savunmacı kadrosuna katmak isteyen Tottenham'ın Juventus'a 30 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli yaptığı, Torino ekibinin ise bu teklifi reddettiği kaydedildi. Mourinho'nun ısrarları üzerine Juventus'a bir teklif daha yapılacağı ancak transfer bütçesinin çok olmadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN