Kabil’de patlama: 13 yaralı

Kabil’de patlama: 13 yaralı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasrat Rahimi, silahlı saldırganların Kabil’in 4’üncü bölgesine bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini ve sonrasında da etrafa ateş açtığını söyledi. Rahimi, saldırganların sonrasında ’Yeşil Akımı Partisi’nin bürosuna girdiğini de ifade etti.

Afganistan Sağlık Bakanlığı, olayda 13 kişinin yaralandığını kaydetti. Özel kuvvetlerin olay yerine intikal ettiği ve operasyonun başlatıldığı bildirildi.

KABİL/İHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN