Kaçak ürünler ihaleyle satılacak

Kaçak ürünler ihaleyle satılacak

Türkiye’ye kaçak yollarla sokulmaya çalışılırken yakalanan fotoğraf makinesi, otomobil beyni, mazot enjektörü, keten pantolon gibi birçok eşya ihaleyle satılacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü, Türkiye'ye kaçak yollarla sokulmaya çalışılırken yakalanan bazı ürünleri ihaleyle satacağını açıkladı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, aralarında fotoğraf makinesi, otomobil beyni, mazot enjektörü, keten pantolon, hamur kalıbı ile solaryum ve ultrason cihazlarının da bulunduğu 72 grup eşya satışa çıkarılacak.

Ultrason cihazı 132 bin lira 

Solaryum cihazının satışa esas bedeli 5 bin 900 lira, ultrason cihazının ise 132 bin lira olarak belirlenen ihale, 11 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

İhale dokümanı, Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü ve bölge müdürlüklerinden 10 liraya satın alınabilecek. 

EDİRNE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN