Kadıköy'de itfaiyenin sepetli merdivenin kırılması sonucu 2 itfaiye eri hayatını kaybetti

Kadıköy'de itfaiyenin sepetli merdivenin kırılması sonucu 2 itfaiye eri hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de itfaiye erlerinin tatbikat yaptığı sırada 63 metrelik sepetli merdiven kırıldı. Karşı binanın çatısına düşen 2 itfaiye eri hayatını kaybetti

Kadıköy'de tatbikat sırasında itfaiye aracındaki merdivenin devrilmesi sonucu 2 itfaiye eri hayatını kaybetti.

Kadıköy İtfaiye İstasyonu bahçesinde tatbikat yapıldığı esnada, itfaiye aracının 63 metrelik sepetli merdiveni kırıldı.

İTFAİYE ERLERİ KARŞI ÇATIYA DÜŞTÜ

Kırılan merdivenin sepetindeki iki itfaiye eri, istasyonun karşısındaki binanın çatısına düşerek ağır yaralandı. Kırılan merdiven ise binaya çarptıktan sonra sokakta park halindeki bir aracın üzerine düştü.

Kazada yaralanan iki itfaiyeci, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye erlerinden Emircan Çolak, hastanede hayatını kaybederken yaralı Mehmet Ali İnal yoğun bakımda tedavi altına alındı. Mehmet Ali İnal da burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN