Kadıköy'de taraftarlardan Ali Koç’a ilk tepki

Kadıköy'de taraftarlardan Ali Koç’a ilk tepki

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sezon başından bu yana ilk kez Başkan Ali Koç’a taraftarlar tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında sahadan son dakikada bulduğu golle 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli tribünler takımları 1-0 gerideyken maçın sonlarına doğru tepki göstermeye başladı.

Müsabakanın ilk yarısına tutuk başlayan ve 16. dakikada kalesinde gördüğü golle geriye düşen sarı lacivertlilerde, tribünleri dolduran taraftarlar, Ayew başta olmak üzere bazı oyunculara tepki gösterdi. 

Islıkla bazı futbolcuları protesto eden Fenerbahçeli taraftarlar, maçın sonlarına doğru yönetime ve Başkan Ali Koç'a tepki göstermeye başladı. 

Oynanan oyundan memnun kalmayan taraftarlar, "Söylesene Ali Başkan, bu ne biçim Fenerbahçe" tezahüratlarıyla ilk kez Başkan Koç’a tepki gösterdi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN