Kadıköy'deki düelloda hakem kararları tepki çekti

Kadıköy'deki düelloda hakem kararları tepki çekti

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin evinde Başakşehir'i konuk ettiği ve 4-1 yendiği maçta hakem kararları tepki topladı.

Fenerbahçe ile Başakşehir karşılaşmasının ardından hakem kararları tepkiyle karşılandı. İki takımında yöneticilerinde de art arda açıklamalar geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, medyadan küfür işittiklerini söylerken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da “Maçtan çok hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu” dedi.  

Bulut, maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  

Bugün 4-1 kazandık. 11’e 11’ken çok iyi oynadık. Topa baskı yaptık, kazandık. Rakibe az pozisyon verdik. Önümüzde bir süreç var. Çalışacağız. Zor bir süreçten geçtik.  

BULUT: KÜFÜR İŞİTTİK  

Taraftarımız haklı olarak bizi ve futbolcuları eleştirdi. Medyanın cümlelerini, kelimelerini ağzıma almak istemiyorum. Küfür işittik. Ben galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. 18 tane yeni oyuncu, teknik direktör ve ekip yeni.  

Yeni bir şeyler kurmaya çalışıyoruz. Bu bir süreç. Zaman alıyor. Biz de bu zaman biraz uzadı. Sezon başından kamp süreci için tam 4 hafta vardı. 

GÜMÜŞDAĞ: İKİ KELİMEYE KART ÇIKARIYORLAR  

“İlk yarı 12. dakikada Gustavo'ya direkt kırmızı kartı VAR'da tecrübeli bir hakem olmasına rağmen veremeyince oyuncuların psikolojik olarak sıkıntıya girmesine sebep oldu hakem” diyen Gümüşdağ ise şunları söyledi:   

Biz tribünden, Caner diye bir oyuncuyu 90 dakika dinledik. Sicilini de biliyoruz. Ona konuştuğu için ikinci sarı çıkmıyor ama İrfan Can'a çıkıyor.  

90 dakika her oyuncuyu hepimiz dinliyoruz, dil de biliyoruz. 1 tane kart çıkaramıyor. İrfan Can oldu mu iki kelimeye kart çıkarıyorlar. 

NE YAŞANDI? 

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin evinde Başakşehir'i konuk ettiği maçın ilk yarısında kırmızı kart için VAR incelemesi gerçekleştirildi. 

Karşılaşmanın 11. dakikasında Başakşehir'in sol beki Hasan Ali Kaldırım, Luiz Gustavo'nun müdahalesi sonrası yerde kaldı. 

Hakem Bahattin Şimşek, Brezilyalı futbolcuyu sarı kartla cezalandırdı. VAR odasında yer alan Cüneyt Çakır, kırmızı kart incelemesi için hakem Şimşek'i ekrana çağırdı. 

Pozisyonu inceleyen Bahan Şimşek, kararını değiştirmedi ve sarı kartın doğru olduğuna kanaat getirdi. 

  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN