Kadın kılığında milyonluk hırsızlık

Kadın kılığında milyonluk hırsızlık

Sarıyer’de yılbaşı denetimlerinde kadın elbisesi giymiş bir erkeğin lüks cipi sürerken yakalanması milyonluk hırsızlığı ortaya çıkardı.

Yeni yılın ilk gecesi yaşanan olayda, Ayazağa'da denetim yapan polis ekipleri, lüks bir cipi durdurdu. Direksiyondaki kişinin kadın elbisesi giymiş bir erkek olduğunu gören polis, şüphelenerek sürücüyü araçtan indirdi.  

cip3.jpg

Polisin yaptığı detaylı incelemenin ardından lüks cipin Maslak'taki lüks bir siteden yeni çalındığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Türkmenistan uyruklu Süleyman T.'nin, kadın elbisesini tanınmamak için giydiğini söylediği öğrenildi.

Polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki Süleyman T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

cip2.jpg

KADIN ELBİSESİYLE İŞ YERİNDE DOLAŞMIŞ 

Süleyman T.'nin, cipi çaldığı iş yerine kadın elbisesiyle girmesi ve içeride dolaşması güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, T.'nin, merdivenlerden üst kata çıkarken tekrar aşağıya inmesi ve çaldığı cipin etrafında dolaştığı görülüyor. 

cip1.jpg

  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN