Kadın polis kendisini vurdu | Mersin haberleri

Kadın polis kendisini vurdu | Mersin haberleri

Mersin'de polis memuru 27 yaşındaki Tuğçe İnceler, dün akşam saatlerinde evinde arkadaşlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra odasına girerek kendini vurdu. İntihar nedeninin araştırılması için soruşturma başlatıldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde 2 yıldır görev yapan Tuğçe İnceler, dün akşam saatlerinde, meslektaşı Gülnaz Bora ile merkez Mezitli İlçesi Yeni Mahalle'ndeki birlikte oturdukları eve geldi. İnceler, kendi gibi polis olan ve yanlarına misafir olarak gelen kardeşi Melike İnceler ile bir süre sohbet ettikten sonra, dinlenmek için odasına geçti. Bir süre sonra Tuğçe İnceler'in odasından silah sesi geldi. Odaya koşan kardeşi ile arkadaşı, Tuğçe İnceler'i yerde kanlar içinde bulup, ambulans çağırdı. Gelen ambulansla hastaneye götürülen polis memuru Tuğçe İnceler, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.


Tuğçe İnceler'in neden intihar ettiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

MERSİN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN