Kadına bu sefer kadından şiddet! Öldüresiye dövdüler

Kadına bu sefer kadından şiddet! Öldüresiye dövdüler

Kadına şiddetin adresi bu sefer Antalya oldu. Ancak şiddet erkekten değil kadınlardan geldi. 4 kadının aralarına aldıkları kadını tekme tokat dövdüğü o anlar görenleri hayrete düşürdü.

Görenleri hayrete düşüren olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sabah saatlerinde meydana geldi. 4 kadın, aralarına aldıkları bir kadını henüz bilinmeyen bir nedenle tekme tokat dövmeye başladı.

 

O sırada kavgaya katılmak için hamle yapan bir başka kadını ise kızı olduğu değerlendirilen genç, kolundan tutarak durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. 4 kadın, aralarına aldıkları kadını tekme tokat darbetti.

Bu sırada kadınların kavgasını cep telefonuyla görüntüleyen kişi, "Ayırsanıza arkadaş, hayır adamlar neden ayırmıyor" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN