Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray - BOTAŞ maçı ertelendi

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray - BOTAŞ maçı ertelendi

Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftasında Galatasaray ile BOTAŞ arasında 17 Mart Perşembe günü oynanması planlanan karşılaşma ertelendi.

Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22.  haftasında Galatasaray ile BOTAŞ arasında 17 Mart Perşembe günü oynanması planlanan karşılaşma ertelendi. 

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, FIBA Kadınlar  Avrupa Ligi çeyrek finalinde 16 Mart Çarşamba günü deplasmanda Rusya'nın UMMC  Ekaterinburg ekibiyle karşılaşacak Galatasaray'ın, BOTAŞ ile oynayacağı maçın  ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Galatasaray'ın ligin 21. haftasında bugün deplasmanda Mersin  Büyükşehir Belediyespor ile oynanması planlanan müsabaka da aynı nedenle 23 Mart  Çarşamba gününe ertelenmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN