Kadınlar, kendilerini taciz ettiğini iddia ettikleri kişiyi sopa ve şemsiyeyle dövdü

Kadınlar, kendilerini taciz ettiğini iddia ettikleri kişiyi sopa ve şemsiyeyle dövdü

Elazığ'da 3 kadın, kendilerini taciz ettiğini iddia ettikleri kişiyi sokak ortasında sopa ve şemsiyle dövdü. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Olay, Cuma günü merkez Harput Caddesi'nde meydana geldi. Minibüs duraklarının olduğu bölgede, 3 kadın ile bir erkek arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra kadınlar, kendilerini taciz ettiğini iddia ettikleri adama, araçların arasında sopa ve şemsiyeyle saldırdı. Kadınlar, 'Tacizci' diye bağırıp kaçmaya çalışan adamı kovaladı. Bu sırada çevre sakinleri, araya girip adamı kadınlardan kurtardı.

Yaşanan o anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonunun kamerasıyla kayda kalındı.




ELAZIĞ/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN