Kafe ve bar çalışanlarından 'geçinemiyoruz 'isyanı

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamada en fazla mağdur olan işletmelerin başında gelen kafe ve bar çalışanları, sesleri duyurabilmek için 5 ilde basın açıklaması yaptı. Maddi sıkıntı içinde olan çalışanlar, "Tedbirler alınsın, işyerleri açılsın" ifadeleriyle geçinemediklerinin altını çizdi.

Pandemide en mağdur kesimlerden kafe ve bar çalışanları, Türkiye'nin çoğu yerinde seslerini duyurabilmek için basın açıklaması yaptı. Çalışanlar, "Tedbirler alınsın, işyerleri açılsın" diyerek geçinemediklerini bir kez daha haykırdılar.  

Kafe ve bar çalışanları, İstanbul, Samsun, Bursa, Ankara ve Antalya'da işyerlerinin açılması için basın açıklaması yaptılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kapanan dükkan yok" açıklamalarına rağmen, emekçiler kapanan işyerlerinden şikayet ederek, kafe bar ev restoranların tedbirler alınarak açılmasını istedi.

Çalışanlar,  “Emekçiyiz İşçiyiz, geçinemiyoruz”, “Kuru ekmek değil insanca yaşam!”, “Hayat emekçinin evine sığmıyor”, “Tedbirler alınsın, işyerleri açılsın” pankartları açarak işlerine dönmek istediklerini söylediler. 

kafe-ve-bar.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN