Kağıthane'de riskli bina ekipler tarafından yıkıldı

Kağıthane'de riskli bina ekipler tarafından yıkıldı

Kağıthane'de riskli olduğu belirlenen bina bugün ekipler tarafından kontrollü şekilde yıkıldı.

Kağıthane'de 22 Nisan'da istinat duvarının yıkılması sonucu meydana gelen toprak kayması nedeniyle riskli olarak belirlenen binanın yıkımı Kağıthane Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Yapılan yıkım çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta 22 Nisan'da bir binanın çökmesinin ardından bölgede yapılan çalışmalarda, risk taşıdıkları gerekçesiyle 123 bina mühürlenmişti. Kentsel dönüşüm bölgesi ilan edilen alandaki riskli binaların birçoğu Kağıthane Belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle kontrollü bir şekilde yıkılmıştı. Bölgede riskli olarak bulunan son binanın yıkımı ise bugün Kağıthane Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yıkım çalışmalarını Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in de yakından takip etti. İş makineleri ile yıkılan binanın yıkım çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

 

 

















İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN