Kahramanmaraş'ta FETÖ soruşturmasında 6 subay tutuklandı

Kahramanmaraş'ta FETÖ soruşturmasında 6 subay tutuklandı

Kahramanmaraş'ta FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 19 subaydan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, 7 Mart'ta Kahramanmaraş merkezli 17 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapılanması içinde faaliyet gösteren ve ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki kara, hava ve deniz kuvvetlerine mensup subaylardan oluşan hücrelere yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 19 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında 11 subay adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, 6 subay tutuklandı. 2 kişinin adli işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN