Kalaşnikof mermilerinin bulunduğu barajda FETÖ'ya ait kitaplar ortaya çıktı

Kalaşnikof mermilerinin bulunduğu barajda FETÖ'ya ait kitaplar ortaya çıktı

Kalaşnikof mermileri bulunan Gelincik Barajı'nda yapılan aramalarda FETÖ'ye ait yakılmış kitaplar ortaya çıktı.

Isparta-Burdur dağ yolu üzerindeki Gelincik Barajı’nda balık tutmaya giden bir kişi tarafından kalaşnikof mermileri bulununca yapılan incelemelerde, başka mermiler ve FETÖ’ye ait yakılmış kitaplar bulundu.

Mermilerin, suya atıldığı, suyun çekilmesiyle birlikte bulunduğu anlaşılırken, toplanan mermiler balistik inceleme için kriminale gönderildi.

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Öte yandan, bölgede FETÖ’ye ait yakılmış çok sayıda kitap da bulundu. Jandarmanın bölgede inceleme çalışmaları devam ediyor.

16-10/03/s2

16-10/03/jandarma-alarma-gecti-7738136-1475505676

16-10/03/843761_1

16-10/03/8081126

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN