Kanarya'da liste kabarık

Kanarya'da liste kabarık

Süper Lig'de ara transfer dönemi için sayılı günler kala Fenerbahçe, savunma hattını güçlendirmek için geniş bir liste hazırladı. Sarı-Lacivertli yönetim, maliyet hesaplarını da yaparak defanstaki sorunları kökünden çözebilmek adına 5 farklı oyuncuya teklif götürme kararı aldı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR | KARAR

Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan ve son haftalarda yaşadığı form düşüklüğüne rağmen zirve yarışından kopmayan Fenerbahçe'de, yönetim nokta transferler yapabilmek adına listesini geniş tutuyor. Her bölge için birden fazla alternatif belirleyen Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk yarışında bir adım öne geçebilmek için en doğru hamleleri yapmak adına yoğun mesai harcıyor.

Fenerbahçe'de transfer döneminde en kritik bölge savunmanın merkezi olacak. Sarı-Lacivertliler bu doğrultuda, liste başına 5 isim aldı. Geride kalan 14 maçlık periyotta savunma hataları nedeniyle önemli puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de, Tisserand, Lemos ve Serdar Aziz'in değişmeli tandemleri beklenen performansı veremedi. Sadık Çiftpınar'a da fazla forma şansı gelmeyince istenilen savunma düzeni bir türlü oturmadı. Bu sezon kalesinde 20 gole engel olamayan Sarı-Lacivertliler, bu nedenle defans hattını toplayacak isimleri gündeme alındı.

Bu doğrultuda liste başında Arsenal'ın Yunan yıldızı Sokratis Papastathopoulos, yer alıyor. Tecrübeli oyuncu ile maaş pazarlıları tüm hızıyla sürerken 4 alternatif isim daha listede kendine yer buldu. Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun devre arasından beri nabız yokladığı Juan Jesus için bir kez daha girişimde bulundu. Roma'nın kadrosunda düşünmediği Brezilyalı savunmacı için Sokratis'te yaşanacak gelişmeler belirleyici olacak.
Kanarya'nın bir diğer stoper adayı Lazio'da forma giyen Denis Vavro oldu. 24 yaşındaki Slovak stoperi kiralama formülü ile kadrosuna dahil etmek isteyen Fenerbahçeli kurmaylar, İtalyan devinin vereceği yanıtı bekliyor. Genç savunmacı adaylarının başında ise Giannis Michailidis bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, 2000 doğumlu stoper için PAOK kulübüyle bonservis konusunda görüşmelerini sürdürüyor. PAOK'un Fenerbahçe'nin istediği bir seviyede bonservis talep etmesi durumunda transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin son adayı ise Rumen savunmacı Stefan Radu. 34 yaşındaki oyuncunun tecrübesinden faydalanabileceklerini düşünen teknik heyet, bonservis konusunda Lazio ile ilk temasını kurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN