Kapadokya’da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor

Kapadokya’da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi’nde hafta sonu yeniden başlayan kaçak yapı yıkımları aralıksız devam ediyor.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesi Kanı yolu mevkiinde bulunan ve doğal SİT alanında yapılan bağ evi Uçhisar Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

19-02/25/4dc0fbc3-4d55-46d5-9b45-5126eacaca2f-1551102828

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından alınan kararlar sonrasında kaçak yapı yıkımları Göreme beldesinde de devam edildiği öğrenildi.

19-02/25/af10fe17-a592-4302-9fe4-a7bf18abb0dc-1551102837

NEVŞEHİR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN