Karadağ maçına hazırlanan milli takımda Hakan Çalhanoğlu sakatlandı

Karadağ maçına hazırlanan milli takımda Hakan Çalhanoğlu sakatlandı

Karadağ maçınının hazırlıklarına devam eden milli takımın son antrenmanında ayağına darbe alan yıldız futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu antrenmanı yarıda bıraktı.Çalhanoğlu'nun Karadağ maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Karadağ maçına hazırlanan millilerde Hakan Çalhanoğlu akşam antrenmanında ayağına aldığı darbe sonrası yerde kaldı. İngiltere karşısında tarihe geçen golümüzü atan Hakan bileğine aldığı darbe sonrası çalışmayı yarıda bıraktı. Ayağına buz tedavisi uygulanan milli oyuncu saha kenarına alınırken durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı açıklandı. Hakan yarın oynanacak Karadağ maçında riske edilmeyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN