Kübra Par kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? Ünlü gazetecinin yengesi çıktı

Kübra Par kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? Ünlü gazetecinin yengesi çıktı

2010'lu yıllarda medyaya adım atan Kübra Par, eğitimini siyaset bilimi üzerine aldı. Habertürk TV'de sunduğu 'Açık ve Net' programında gündeme ilişkin konuklar ağırladı, sorduğu ve sormadığı sorularla zaman zaman kendisi de kamuoyunda gündem oldu. İşte, Kübra Par biyografisi...

Kübra Par'ın eşi Mahmut Fazıl Coşkun, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun'un kardeşidir. Dolayısıyla Kübra Par, Ahmet Hakan'ın yengesidir.

Kübra Par'ın eşi Mahmut Fazıl Coşkun; 'Uzak İhtimal', 'Yozgat Blues' filmleri ve TRT'de yayınlanan '8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan' belgeselinin yönetmeni olarak biliniyor. Ahmet Hakan Coşkun, verdiği bir röportajda, yengesi Kübra Par'ın medyaya girişinde bir katkısı olmadığını söyledi.

kubra-par-boy-kilo-kac.jpg

KÜBRA PAR'IN HAYAT HİKAYESİ

20 Nisan 1984 tarihinde Erzincan'da dünyaya geldi. Kübra Par aslen Erzincanlıdır. Tam adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun'dur.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi'nde yaptı.

Kübra Par, 2003 yılında Cahit Zarifoğlu Şiir Ödülleri'nde 'Nisanın Gölgesi' adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazandı.

Habertürk TV'de 'Açık ve Net' adlı tartışma programını hazırlayıp sunan Kübra Par, bir dönem Habertürk'ün internet sitesinde haber müdürlüğü yaptı.

ÖZEL YAŞAMI

1984 doğumlu olan Kübra Par, 2023 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

Kübra Par, yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun (d.1973) ile evlidir. Mahmut Fazıl Coşkun, gazeteci ve sunucu Ahmet Hakan Coşkun'un (d.1967) kardeşidir.

Kübra Par 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @kubrapc, Twitter'da @kubrapc kullanıcı adıyla yer almaktadır.

kubra-parin-esi-kim.jpg
Ahmet Hakan Coşkun ve Mahmut Fazıl Coşkun (Kübra Par'ın eşi)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN