KARAR gazetesi Meclis'te gündem oldu

KARAR gazetesi Meclis'te gündem oldu

KARAR gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu'nun 'Seviyesizlikten daha büyük meselemiz yok' başlıklı yazısı Meclis'te gündeme geldi. AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Karaalioğlu'nun yazısını Genel Kurul'da okudu.

"Hiçbir grubun, hiçbir hizbin, hiçbir şahsın yayın organı değiliz, olmayacağız" taahhüdüyle yola çıkan KARAR gazetesi 7 Mart'ta okuyucuyla buluştu. KARAR'ın yayın çizgisi ve ilkesel duruşu ilk günden takdir topladı.

KARAR Meclis'te de gündem oldu. KARAR yazarı Mustafa Karaalioğlu'nun 7 Mart tarihli ilk  sayıdaki 'Seviyesizlikten daha büyük meselemiz yok' başlıklı köşe yazısı, Genel Kurul'da konuşuldu.

AK Partili Nurettin Yaşar, Karaalioğlu'nun yazısını Meclis'te okudu

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Karaalioğlu'nun, Türkiye'de siyasetten kültüre, sanattan spora her kesimi etkisi altına alan 'seviyesizlik' meselesini ele aldığı köşe yazısını Genel Kurul'da okudu. 

Mustafa Karaalioğlu'nun Meclis gündemine damga vuran yazısı: 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN