Kartal'ı gençleri uçurdu

Kartal'ı gençleri uçurdu

Ligde liderliğini sürdüren ve kupada da çeyrek final bileti alarak yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş'ta genç futbolcular bu başarıda büyük rol oynadı. Siyah-Beyazlılarda bu sezon 25 yaş altı 13 futbolcu aldığı sürelerle iki kulvarda da Kartal'a katkı sağladı.

MELİKŞAH AKSU | KARAR

Süper Lig'in 19.haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray'ı 2-0'lık skorla geçerek, liderliğini perçinleyen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u mağlup ederek çeyrek final biletini cebine koydu. Siyah-Beyazlılar mücadele ettiği iki kulvarda da yoluna dolu dizgin devam ederken genç futbolcular bu başarıya büyük katkı sağladı. Teknik direktör Sergen Yalçın, bu sezon lig ve kupada 25 yaşın altında 13 isme şans verdi. Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran bu sezon Beşiktaş'ın kalesini başarıyla korurken, Rosier, Rıdvan ve Montero savunmada güven veren bir performans sergiledi. Dorukhan Toköz, Siyah-Beyazlıların orta saha da görev alan genç ismi olurken, kanatta 25 yaşındaki N'Koudou'da bu sezon 14 maçta 3 gol 2 asiste imza attı. Beşiktaş'da gol yollarında 25 yaşındaki Larin bu sezona damga vuran isim olurken, Kanadalı 21 maçta 14 gol 3 asist kaydetti. Teknik direktör Yalçın'ın hamle oyuncusu olarak faydalandığı 21 yaşındaki Güven Yalçın 3 gol kaydederken,19 yaşındaki Ajdin Hasic'te takımına 2 gol ile destek verdi. Beşiktaş'ta bu sezon Denizlispor'dan transfer edilen 21 yaşındaki Atakan Üner'in yanı sıra altyapıdan yetişen Erdoğan Kaya ve Kartal Yılmaz'da süre alan diğer isimler oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN