Kaşıkçı ailesi: Babamızın ölümüne dair bir tazminat almadık

Kaşıkçı ailesi: Babamızın ölümüne dair bir tazminat almadık

Cemal Kaşıkçı’nın büyük oğlu Salih Kaşıkçı, ailesi adına Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, babasının ölümüne dair Suudi Arabistan yetkililerinden herhangi bir tazminat almadıklarını belirtti.

Cemal Kaşıkçı’nın büyük oğlu olan Salih Kaşıkçı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Suudi yetkililer ile tazminat anlaşması yapmadığımızı belirtmek isterim. Ayrıca, bu suça karışan herkes adalet önüne getirilecek ve cezasını çekecektir” dedi.


İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN