Kasımpaşa maçı sonrası 'Dursun Özbek istifa' sesleri

Kasımpaşa maçı sonrası 'Dursun Özbek istifa' sesleri

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılınca deplasman tribünündeki taraftarlar Başkan Dursun Özbek'i yine istifaya davet etti.

Galatasaray taraftarı 90 dakika bitiminde 2-2'lik skorun ardından sarı kırmızılı takımı protesto etti ve yönetimi istifaya çağırdı.

Futbolculara tepki

Sarı kırmızılı tribünler maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimini hedef aldı. Önce Galatasaraylı oyuncular sahadan ayrılmadan önce taraftarlar, "Formayı çıkarın çıplak oynayın" ve "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırarak futbolcularına tepki gösterdi.

Dursun Özbek'e istifa çağrısı

Daha sonra Galatasaray taraftarı Başkan Dursun Özbek'i istifaya davet edip " Yönetim istifa, Dursun Özbek istifa, Cimbom halkındır lisenin değil, Galatasaray lisenin tapulu malı değil" diye uzun süre bağırdı. Protokol salonunda maçı izleyen Dursun Özbek'e de, bu bölümün önündeki tribünde maçı izleyen taraftarlar, başkan Özbek'e tepki gösterdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Galatasaray tribünleri ise yönetimi protesto adına özel olarak bestelediği tezahüratı 15 dakika boyunca söyleyerek stattan ayrılmadı.

Dursun Özbek'e özel beste

Küfüre pankarta engel olsa da

Susturamazsın bizi polis zoruyla

O koltuk tapulu malın hiç değil

Cimbom bom halkındır lisenin değil

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN