Kastamonu’da korkutan deprem | Son depremler

Kastamonu’da korkutan deprem | Son depremler

Sakarya ve İzmir'den sonra bu sabah da Kastamonu'da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.7, AFAD ise 4.5 olarak duyurdu.

Sakarya, İzmir'den sonra Kandiili Rasathanesi, Kastomonu'da da deprem meydana geldiğini duyurdu. 

Depremin merkez üssü Kastamonu merkez Karamolla köyü. Saat 6.37’de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem Kastamonu merkez, Karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Kandilli Rasathanesi sarsıntının büyüklüğünü 4.7, AFAD 4.5 olarak ölçtü.

 

 

Deprem sonrası Kastamonu Valisi Avni Çakır, açıklama yaptı. Vali Çakır, "Şu an için olumsuz bir durum yok çok şükür" dedi.

screenshot-2.jpg

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

AFAD 4.5 DEDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, 4.5 şiddetinde meydana gelen deprem yerin 6,95 km derinliğinde gerçekleşti. Deprem çevre ilçelerden de hissedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

deprem-kastamonu.jpg

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Depremle ilgili Kastamonu Belediyesi'nin Twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saat 06.38’de merkezi Karamukmolla köyü olan 4.9 şiddetindeki deprem şehrimiz merkezinde de hissedildi. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah tüm afetlerinden bizleri korusun."

 

 

DÜN İZMİR VE SAKARYA SALLANMIŞTI

11 Şubat Perşembe günü sabah 10:36'da İzmir'in Dikili ilçesinde deprem meydana gelmişti. Yine 11 Şubat Perşembe günü Kandilli Rasathanesi de Sakarya'da deprem meydana geldiğini duyurmuştu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN