Katar'dan kritik hamle

Katar'dan kritik hamle

Katar'dan yaşanan krize karşı bir son dakika hamlesi geldi. Katar, Dünya Ticaret Örgütü'ne şikayette bulundu.

Katar ile 4 körfez ülkesi arasında yaşanan krizde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Katar, Dünya Ticaret Örgütü'ne, ülkeye uygulanan boykotun, ticaret, hizmet ve fikri mülkiyet haklarının çiğnenmesi olduğu gerekçesiyle şikayette bulundu.

Katar'ın resmi şikeyette bulunmasının ardından, Körfez ülkeleriyle yaşanan ticari anlaşmazlıkların çözümü için 60 günlük süre zarfı başlamış oldu. Katar'ın Dünya Ticaret Örgütü temsilcisi Ali El Velid el-Sani,  bu süre içinde konunun çözüme ulaşmaması halinde Katar da boykota karşılık verecekğini açıkladı.

Öte yandan El-Sani konunun Birleşmiş Milletler Uluslarası Sivil Havacılık Örgütü toplantısında da gündeme getirileceğinin altını çizdi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN