Katolik Kilisesi Hilary Clinton'a oy verenlerin cehenneme gideceğini ilan etti

Katolik Kilisesi Hilary Clinton'a oy verenlerin cehenneme gideceğini ilan etti

San Diego'da katolik kilisesi ABD Başkanlık seçimine sayılı günler kala yayınladığı bültende, Demokrat Parti adayı Hilary Clinton'a oy verecek olanların cehennemde yanacağını iddia etti.

[Karar]

San Diego'da katolik kilisesinin birkaç gün önce iki dilde yayınlanan bülteni ABD'yi ayağa kaldırdı.

''CLİNTON, ŞEYTAN İŞÇİSİ''

Huffingtonpost'un haberine göre; basında yankı uyandıran bültenin içeriğinde ABD Demokrat Parti Başkan adayı Clinton hakkında ağır itamlar bulunuyor. İngilizce ve İspanyolca dillerinde dağıtılan bültende " Nasıl iyi bir katolik olabilirim" sorusuna yanıt aranırken, bültende Clinton şeytanın işçisi olarak nitelendirildi ve ona oy verenlerin cehenneme gideceği iddia edildi.

''OY VEREN CEHENNEME GİDECEK''

Konu ile ilgili açıklama yapan papa Richard Perozich, kilise mensuplarına demokrat partiye oy vermeleri durumunda cehenneme gideceklerini söylediğini kabul etse de basın bülteninin son halinin henüz düzenlenmediğini ifade etti.

 16-11/04/screenshot_4.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN