'Kaynak Holding kayyum atandı' kararını Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri nasıl gördü

'Kaynak Holding kayyum atandı' kararını Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri nasıl gördü

Kaynak Holding'e kayyum atandı. Peki, 'Kaynak Holding kayyum atandı' kararını Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri nasıl gördü? "Milliyet: Son Dakika-Cemaat bu şirketlere el koydu" , "Hürriyet: Paralel yapı iddiasıyla 19 şirkete kayyum atandı", Cumhuriyet: "Kaynak Holding'e 200 polisle kayyum baskını" başlıkları altında kayyum kararını haberlerine taşındılar.

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe kayyum atandı. 

Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri 'kayyum' kararını nasıl gördü?

'Paralel yapı' ya finansal destek sağladığı iddiasıyla Kaynak Holding' e kayyum atandı. 'Kaynak Holding kayyum atandı' kararını Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri nasıl gördü? "Milliyet: Son Dakika-Cemaat bu şirketlere el koydu" , "Hürriyet: Paralel yapı iddiasıyla 19 şirkete kayyum atandı", Cumhuriyet: "Kaynak Holding'e 200 polisle kayyum baskını" başlıkları altında kayyum kararını manşetlerine taşındılar. 

MİLLİYET: Son Dakika-Cemaat bu şirketlere el koydu

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı doğrultusunda, Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe kayyum atandı. Kayyumlar, polis eşliğinde şirketin yönetim merkezlerine girdi. Kayyumlar, şirketin İstanbul'daki Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki yönetim binalarına, İstanbul Emniyet Müdürlü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde girdi. Bu sırada, çevik kuvvet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Kayyumların, şirketlerin eski yöneticilerinin binaya gelmesini beklediği belirtildi. Bu arada, holdingin İzmir'deki bir şirketine de kayyum atandığı öğrenildi.

HÜRRİYET: Paralel yapı iddiasıyla 19 şirkete kayyum atandı

Kartal'daki Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı doğrultusunda, 'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe kayyum atandı.

Kayyumlar, şirketin İstanbul'daki Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki yönetim binalarına, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde girdi. Kayyum kararını İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği belirtilti.

CUMHURİYET:Kaynak Holding'e 200 polisle kayyum baskını

Kaynak Holding’e kayyum atanmasının ardından holdingin Bağcılar’daki merkez binasına çok sayıda polis geldi. TOMA‘larla birlikte gelen yaklaşık 200 polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. Kayyum olarak atanan kişilerin holding yöneticilerini bekledikleri belirtildi. Bu arada holdingin Üsküdar'daki binasına gelen polislerin, "Spor Şube" polisi olması dikkat çekti.

Kaynak Holding'e kayyum atandı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN