Kaynak Holding'e atanan kayyumların isimleri belli oldu

Kaynak Holding'e atanan kayyumların isimleri belli oldu

"Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddia edilen Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe atanan kayyumlar görevlerine başladı. İşte Kaynak Holding'e atanan kayyumların isimleri..

Kaynak Holding'e kayyum olarak İmran Okumuş, Sezai Çiçek, Hüseyin Yaşar, Aytekin Karahan, Ertuğrul Erdoğan, İsmail Gülen ve Levent Küçük atandı.
 
Anadolu Adliyesi 10. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe atanan 7 kayyum, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki yönetim binalarına geldi.
 

Kaynak Holding'in eski yöneticilerine görevden alındıklarına dair kararın tebliğ edilmesinin ardından kayyumlar yeni görevlerine başladı.

İş adamı İmran Okumuş'un kayyum heyetinde üst yönetici olarak yer aldığı, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük'ün de diğer kayyumlar olduğu öğrenildi.

Kayyumlar, Kaynak Holding'in Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki yönetim binalarında çalışmalarını sürdürürken, bina içinde ve dışında polis ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri de devam ediyor.

Polislerin, şirketlerin yönetim binalarından herhangi bir belge veya evrak çıkarılmaması için de önlem aldığı görüldü.

 
 
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN